Extra tijd om de beet te beperken

Het is een extra bijbaan zonder vaste dwangtijd. In het geval van extra’s worden beloningen voor deeltijdbanen in rekening gebracht voor elke baan. Het fotograferen duurt lang en kan lang stilstaan, of het kan in een oogwenk eindigen.In beide gevallen is het parttime baantarief hetzelfde. Een extra deeltijdbaan duurt op zijn vroegst ongeveer 3 uur en kan op zijn hoogst 10 uur duren, maar is meestal ongeveer 5 uur. De beperkingstijd van de extra deeltijdbaan is echter de tijd dat de meesten van hen wachten. Eigenlijk is de tijd die nodig is om te fotograferen niet zo lang. Een manier is om een ​​boek of spel mee te nemen zodat u uw vrije tijd kunt besteden. Af en toe eindigt het zonder een extra beurt. Ook al wacht je lang op een extra bijbaan, het kan zijn dat je niet wordt opgeroepen om te schieten. Als u bijvoorbeeld de geplande scène niet kunt opnemen vanwege weersproblemen, of als u het schema wijzigt dat u van plan was om extra’s te gebruiken en besluit deze niet te gebruiken. Ook als u niet meedoet aan de schietpartij, krijgt u een deeltijdbaan als u wordt vastgehouden. Ook als u uw gezicht niet duidelijk op het scherm kunt zien, kunt u als extraatje aan hetzelfde werk deelnemen. Het kan moeilijk zijn om gebeld te worden als het gezicht duidelijk wordt weerspiegeld in hetzelfde werk. Het kan voordelig zijn om een ​​extra parttime baan te hebben zonder beurt, afhankelijk van hoe je erover denkt. Het doel is echter om zoveel mogelijk in het werk tot uiting te komen, en mensen met een secundaire deeltijdbaan kunnen zich een beetje teleurgesteld voelen.

Extra tijd om de beet te beperken

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!