Tewerkstelling van douanebeambte

Er zijn verschillende beroepen in de wereld, maar heb je ooit gehoord van het beroep van douane-expediteur? Wat moet ik doen om douane-expediteur te worden? En hoe kom je aan een baan als douane-expediteur? Laten we eerst eens kijken naar de douanebeambte zelf. Een douanebeambte is een nationale kwalificatie die betrekking heeft op de export en import van goederen. Onder de jurisdictie van het ministerie van Financiën is het een belangrijke taak die de internationale logistiek tussen de wereld en Japan ondersteunt. Elke dag worden veel goederen geïmporteerd en geëxporteerd van de wereld naar Japan en van Japan naar de wereld zonder dat we het weten. De douanebeambte rapporteert aan het douanekantoor over “wie”, “waar”, “wat” en “hoeveel” de zeevracht die over zee wordt vervoerd en de luchtvracht die per vliegtuig wordt vervoerd, wordt in- en uitgevoerd, en verkrijgt toestemming. een klus om “inklaring” te doen. Daarnaast moeten douanebeambten onderzoeken of in- en uitvoeraangiften correct worden gedaan en de distributie van drugs, pistolen, etc. blokkeren. Bovendien moeten verbruiksbelastingen en douanerechten correct en nauwkeurig worden geïnd. Een gekwalificeerde douanebeambte is vereist om douanedocumenten te controleren en te verzegelen. Alleen een douanebeambte kan de import / export van vracht aangeven. Daarom is het de taak van een douanebeambte om kennis van verschillende goederen nodig te hebben. Het is ook een taak die de mogelijkheid vereist om producten te sorteren en snel te reageren.

Tewerkstelling van douanebeambte

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!