Investeringen in deviezen

Sommige beleggingsproducten zijn bedoeld om marges te genereren door in te spelen op wisselkoersschommelingen. Buitenlandse investeringsfondsen die worden beheerd met buitenlandse obligaties en buitenlandse aandelen gebruiken ook deviezen, en deviezen gebruiken ook vorderingen in buitenlandse valuta om buitenlandse obligaties te kopen, investeringsfondsen in buitenlandse valuta die MMF’s worden genoemd, en handel in deviezenmarge om vreemde valuta te kopen en verkopen. het zal niet worden vastgesteld. Er zijn veel voordelen verbonden aan het investeren in dergelijke buitenlandse valuta. Een van de voordelen is het verschil in de beleidsrentetarieven van elk land, dat wil zeggen het verschil in rentetarieven tussen landen. Er is een woord “nul rente”, maar de rente van de Japanse yen is zo laag. De rente van de yen is laag, dus zelfs als u geld stort in Japan, verdient u slechts evenveel rente als de tranen van een zwaard. Hoewel er verschillen zijn afhankelijk van het land, kan het storten in valuta’s met hoge rentetarieven de Australische dollar en de Nieuw-Zeelandse dollar rente opleveren die ondenkbaar is in de Japanse yen. Een ander voordeel is dat u andere activa heeft dan de Japanse yen voor het geval de waarde van de Japanse yen in de toekomst aanzienlijk daalt. Het is gemakkelijk om te vergeten dat je alleen in Japan bent, maar de Japanse yen heeft geen onveranderlijke waarde. Het risico bestaat dat de waarde daalt door natuurrampen of terrorisme. Zelfs als er geen plotselinge gebeurtenissen zijn zoals terrorisme of rampen, is er een mogelijkheid dat de yen in waarde zal dalen als de economieën van andere landen snel groeien in vergelijking met Japan. In dat geval zullen activa met alleen Japanse yen uiteindelijk afnemen. Door bij vermogensbeheer een deel van de activa in te ruilen voor vreemde valuta, kunnen we een risico-aversie-effect verwachten dat een deel van de activa uit het landenrisico van Japan vermijdt.

Investeringen in deviezen

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!