Redenen voor schommelingen in wisselkoersen

De wisselkoers, de wisselkoers van valuta’s tussen landen, blijft fluctueren zolang er transacties plaatsvinden. De wisselkoers van een valuta op de markt wordt bepaald door de balans tussen vraag en aanbod van die valuta. Wanneer veel mensen de ene valuta willen en de andere valuta niet langer nodig is, kopen mensen degene die ze willen verkopen de valuta die ze niet langer nodig hebben. Op dit moment zal de waarde van de valuta die u wilt verhogen, dus de wisselkoersverhouding zal fluctueren. De waarde van valuta’s waarnaar vaak wordt gezocht, stijgt, en de waarde van valuta’s die niet nodig zijn, daalt. De waarde schommelt afhankelijk van de machtsverhouding tussen wat u verkoopt en wat u koopt, niet alleen op de valutamarkt, maar ook bij het daadwerkelijk kopen en verkopen van goederen. Bij valuta’s is de fundamentele factor een van de factoren die een grote invloed heeft op de balans tussen vraag en aanbod. Dit is de economische groei van een land, de groei van de arbeidsproductiviteit, groothandelsprijzen, enz., En toont de fundamentele economische macht van het land. Landen waar de waarde van geld stijgt, hebben zulke hoge aantallen en zullen naar verwachting een beter groeipotentieel hebben. Aan de andere kant, als er een tijdelijke beweging is van een enorme hoeveelheid vreemde valuta als gevolg van een exportregeling uitgevoerd door een groot automobielbedrijf of de overname van een buitenlandse onderneming, zal de wisselkoers tijdelijk fluctueren. Dit wordt de feitelijke vraagfactor genoemd en is het geval wanneer de marktprijs is gekoppeld aan de beweging van vreemde valuta die wordt veroorzaakt door de beweging van de economie. Niet alleen de economie, maar ook politieke factoren zoals grote natuurrampen en ongevallen, politieke veranderingen en veranderingen van leiders zijn factoren die wisselkoersen schommelen. Alles wat waarschijnlijk een impact heeft op de economie, kan een factor zijn in valutaschommelingen. Oorlog is het beste van allemaal. De markt heeft bijvoorbeeld de uitdrukking “noodkopen in dollars”. Zoals het woord zegt, laat het zien dat de dollar nodig is en gewaardeerd wordt wanneer zich ergens in de wereld een natuurramp, oorlog tussen naties of een conflict voordoet.

Redenen voor schommelingen in wisselkoersen

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!