Dagloner en internetcafévluchteling

Er lijkt een diepe relatie te bestaan ​​tussen dagloners en internetcafévluchtelingen. Sommige mensen wonen in internetcafés en mangacafés die 24 uur per dag open zijn. Het lijkt erop dat er veel mensen zijn die de woning of appartementen van hun ouders hebben verlaten waar ze tot nu toe woonden vanwege huurcriminaliteit of familieomstandigheden. Internetcafé-vluchtelingen worden gewoonlijk internetcafés genoemd, en ‘s ochtends gaan ze parttime werken als dagloner. Internetcafé-vluchtelingen zijn bereid om te werken, in tegenstelling tot straatbewoners die over het algemeen niet willen werken. Met ingang van 2007 is het geschatte en aangekondigde aantal internetcafévluchtelingen maar liefst 5.400. Het lijkt erop dat er internetcafé-vluchtelingen zijn in een breed scala van leeftijdsgroepen, van 50 tot 30, en verrassend genoeg zijn er ongeveer 40% van de vrouwen. De meeste tewerkstellingsvormen zijn niet-reguliere banen voor internetcafé-vluchtelingen. Het is onwaarschijnlijk dat bij de dagelijkse verzending van arbeidskrachten tienduizenden yen, zoals huur en nutsvoorzieningen, regelmatig als inkomen worden geïnd. Je hebt niet altijd elke dag een baan, en het is een deeltijdbaan van een dagloner waarvan de daghuur wordt gebruikt om het leven van die dag in stand te houden. Bij internetcafés zijn nachtverpakkingen goedkoper om ‘s avonds laat te blijven, en je kunt de douche in de winkel gebruiken om een ​​minimale levensstandaard te behouden. Internetcafé-vluchtelingen kunnen geen rekening openen. Omdat ik geen adres heb. Omdat we geen groot maandsalaris kunnen genereren, leven we onvermijdelijk op die dag, met als gevolg te veel sociale ongemakken.

Dagloner en internetcafévluchteling

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!