Kwaadaardige trucs van Sarakin-dealers

Bij het ontvangen van een lening van consumentenkrediet, zouden veel mensen deze willen gebruiken op een plaats waar de rentetarieven laag zijn en het gemakkelijk is om te lenen. Op een manier die inspeelt op de wensen van de consument, gebruiken kwaadwillende Sarakin-dealers zichzelf actief om exorbitante winsten te maken. Er zijn mensen die verwijzingswinkels worden genoemd en die zeer plausibele folders en direct mail gebruiken om klanten te lokken en zeggen: “Ik zal tegen een lage rente lenen.” Wat op dit moment wordt geïntroduceerd, is een heel ander bedrijf dan degene die folders behandelt. De adverteerder heeft geen financiële onderneming en wordt alleen naar een Sarakin-dealer gebracht die niets met het bedrijf te maken heeft. Daarom krijg je een commissie. Er is ook een zogenaamde organisator. We gebruiken lokadvertenties om meerdere debiteuren uit te nodigen met uitdrukkingen als “schuld organiseren tegen lage rentetarieven”. Als u op de uitnodiging ingaat, wordt u enthousiast aangemoedigd om meerdere schulden af ​​te lossen, een slechte advocaat bij een Sarakin-dealer te laten staan ​​en de schuldenaar te vragen om elke maand minder dan voorheen terug te betalen. Op het eerste gezicht lijkt het misschien gemakkelijker, maar in feite is het geld niet betaald aan de schuldeisers (sarakin-dealers). Exorbitante vergoedingen worden soms geïnd als een reorganisatiestorting, en de truc is dat je gewoon geld verliest en de terugbetaling niet ophoudt. Zelfs als je geen verband hebt met verzilveren, had je de term woekeraar moeten horen. Het is een wrede Sarakin-dealer die geld uitleent zonder geregistreerd te zijn bij de Financial Services Agency, en geld uitleent tegen een hoge rente die veel hoger is dan de maximale rente van de wet op de rentebeperking en de investeringswet. Er is een grote verscheidenheid aan technieken van kwaadwillende leveranciers. Zelfs als een goed verhaal op het eerste gezicht in een chirashiya of direct mail is geschreven, moet u voorzichtig zijn met de mogelijkheid dat er iets mis mee is.

Kwaadaardige trucs van Sarakin-dealers

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!