FX voor vermogensbeheer voor beginners

Het lijkt erop dat het aantal mensen dat met FX start, toeneemt. Het mechanisme van FX lijkt sterk op de margehandel in aandelen. Een bepaald bedrag dat marge wordt genoemd, wordt bij een handelaar gestort om vreemde valuta te kopen en verkopen. De gemiddelde levensverwachting van Japanners stijgt jaar na jaar, maar het lijkt erop dat veel mensen zich zorgen maken over hun toekomstige leven. Ik wil activa creëren om op oudere leeftijd te leven die aan een bepaald niveau voldoet, zodat ik niet in de problemen kom als ik klaar ben met werken op de pensioengerechtigde leeftijd. Termijndeposito’s kunnen niet worden gebruikt als beleggingsmethode vanwege een daling van het jaarrendement, en het is te verwachten dat de beleggingsmethode niet zal volstaan. FX bewijst ook zijn kracht voor vermogensbeheer op lange termijn. Zolang u risicobeheersing heeft, kunt u efficiënte winsten maken met veel minder kosten dan investeringsfondsen en termijndeposito’s. Het systeem met de naam swap-punt is een van de grote attracties van Forex, en het verschil in rentetarieven dat optreedt wanneer valuta’s tussen twee landen worden verhandeld, wordt elke dag een beetje winst. Swap-punten blijven elke dag winst genereren, zelfs als de wisselkoers verandert en er een niet-gerealiseerd verlies is. Wisselpunten variëren afhankelijk van de valuta, maar als u op dit moment 10.000 US dollar per dag aanhoudt, is dit ongeveer 145 yen. Dagelijkse accumulatie is een grote winst. Swap-punten zijn niet per se hoog, maar het is aantrekkelijk om ook met een klein bedrag een groot bedrag met FX als marge te kunnen verrekenen. Als u het gebruikt, kunt u het bedrag aan swaprente dat u per dag kunt krijgen, verhogen. Door swappunten te gebruiken met de activa die uiteindelijk zijn gestegen, is het mogelijk om winst te genereren zonder te worden beïnvloed, zelfs als de yen sterk stijgt. Als u op het juiste moment buitenlandse valuta kunt aanhouden, kunt u een staat creëren waarin u inkomsten kunt blijven verdienen zonder elke dag hard te moeten werken om de marktprijs te controleren.

FX voor vermogensbeheer voor beginners

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!