Mechanisme van transactiekosten voor online aandelen

Als er transactiekosten zijn, is deze onafscheidelijk van de aandelenhandel. Voor elke transactie worden kosten in rekening gebracht, dus het kan niet over het hoofd worden gezien door degenen die vaak handelen in de daghandel. Als u per ongeluk het bestaan ​​van commissies en herhaalde transacties vergeet, wordt de marge die u uit online aandelen zou moeten kunnen halen steeds kleiner. Het is mogelijk dat u dacht dat u een positieve deal zou krijgen omdat u de transactiekosten niet nauwkeurig kende, maar u eigenlijk geld aan het verliezen was. Op het moment van handelen in aandelen moet u precies weten wat de transactiekosten van een effectenbedrijf zijn en onder welke voorwaarden de vergoedingen zullen stijgen of dalen. De vergoedingsstructuur wordt vastgesteld voor elk effectenbedrijf dat de transactie afhandelt. In het eendaagse forfaitaire systeem, waarbij de commissie wordt vastgesteld voor elke totale contracteenheid per dag, is de toewijzingscommissie een vast bedrag, ongeacht het aantal transacties dat op die dag wordt uitgevoerd. Het eendaagse forfaitaire systeem is een geweldig systeem voor degenen die gedetailleerde winsten willen maken en vaak willen kopen en verkopen. Het contract unit-systeem is een systeem dat een commissie in rekening brengt elke keer dat u online aandelen handelt, dus het is geschikt voor mensen die aandelen aanhouden voor een middellange tot lange termijn of die niet vaak in aandelen handelen omdat de frequentie van handelen in aandelen laag is. Ik zal. Zelfs als u het gecontracteerde bedragsysteem in één hap zegt, is het niet allemaal hetzelfde, en er zijn plaatsen waar het tarief vlak is en het tarief geleidelijk verschilt afhankelijk van het transactievolume als het gecontracteerde bedrag van het trapsysteem. De vergoeding is niet wat u wilt. Welke beter is, hangt af van de vorm van de transactie. Naast deze vergoedingsstructuur zijn er gevallen waarin een eenrichtingsvergoeding voldoende is voor transacties die in één dag zijn afgewikkeld, en er zijn gevallen waarin de vergoeding gratis is totdat het transactiebedrag een bepaald niveau bereikt.

Mechanisme van transactiekosten voor online aandelen

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!