Voordat u geld leent in consumentenkrediet

Als u geld probeert te lenen, bent u waarschijnlijk de eerste persoon of kennis, anders zult u waarschijnlijk overwegen om consumentenfinanciering te gebruiken om geld in te zamelen, maar anders dan dat. Het is misschien niet goed bekend dat er een manier is geld lenen. Maakt u gebruik van een termijndeposito, dan kunt u bijna 90% van uw termijndeposito’s bij een bank lenen. Ook bij een posthypotheek kunt u als leidraad geld lenen met 90% van uw deposito’saldo. Het rentetarief is het deposito-rentetarief plus ongeveer 0,5%. De rentetarieven zijn aanzienlijk lager dan die van consumentenkrediet, dus als u een termijndeposito heeft, waarom zou u dan niet eerst overwegen hoe u er geld van kunt lenen? Het is ook een weinig bekende manier om geld te lenen, maar je kunt ook geld lenen bij een verzekeringsmaatschappij. Dit is een leenstelsel voor polishouders en is beperkt tot verzekeringen met terugbetaling op de eindvervaldag. Sinds kort zijn veel mensen verzekerd als een pensioen, dus het kan een manier zijn om geld te lenen dat onverwachts kan worden gebruikt. De rentetarieven variëren van bedrijf tot bedrijf en het maximale bedrag is ongeveer 80% van de restitutie. Dit kan met enige weerstand ook wat ontmoedigend zijn, maar er is ook een manier om geld te lenen bij het bedrijf in de vorm van vooruitbetaling van salaris. Aangezien dit echter een recht is dat wordt bepaald door het Bureau Normering Arbeid, kan het bedrijf niet eenzijdig weigeren als er een aanbod van een werknemer is. Als u geen andere wet kunt vinden, is overleg met het bedrijf een goede manier om geld te lenen.

Voordat u geld leent in consumentenkrediet

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!