Wanneer de terugbetaling van de schuld te laat is

Wat gebeurt er als u uw schuld niet op de vervaldag kunt terugbetalen? Het kan worden geassocieerd met drama-achtige flitsende onrust en intimidatie, maar de realiteit is niet zo gewelddadig. Het lijdt echter geen twijfel dat als u uw schuld te laat aflost, u geestelijk in het nauw wordt gedreven. Niet zonder bedreigende collecties, maar alleen met enkele kwaadwillende leveranciers. In het algemeen verbiedt de wet het innen en uitlenen van contante terugbetalingen door gangsters. Als een geldschieter een gangster aanwijst als zakelijke hulp, wordt hij of zij een boete opgelegd van maximaal 3 miljoen yen of een gevangenisstraf van meer dan een jaar. Als de schuld niet wordt afgelost, is het algemene patroon dat de aannemer u de dag na de aflossingsdatum belt. Er is ook een heer die de persoon zelf vraagt ​​om als agent op te treden zonder zijn bedrijfsnaam op te geven, en in dit stadium wordt hem nog steeds op een normale toon gevraagd naar de reden voor de delinquentie. Het doel van dit telefoontje is om u te laten beloven wanneer u moet terugbetalen. U kunt denken dat het onwaarschijnlijk is dat u langer dan een week zult wachten. U moet binnen enkele dagen terugbetalen. Oproepen worden herhaald totdat ze zijn terugbetaald. Als de terugbetaling niet op de beloofde datum is betaald, wordt dezelfde oproep opnieuw gedaan en wordt de overdrachtsdatum beloofd. Telefonische attitudes lijken slechter of intimiderend te zijn voor middelgrote of kleinere geldverstrekkers. Als u nog steeds te laat bent, ontvangt u ongeveer één keer per week een herinneringsbrief. Tegen die tijd kunt u uw buurt en reguliere winkels bekijken, naar uw levensstijlpatronen luisteren en uw bezoeken ophalen. U kunt ook antecedentenonderzoeken en gezinsregistraties uitvoeren. Als de achterstand voortduurt, wordt de naam als ongevalsinformatie toegevoegd aan de zwarte lijst van het kredietbureau. Deze informatie blijft behouden, zelfs nadat u heeft betaald, en u kunt de nieuwe incasso-beoordeling niet doorstaan ​​vanwege gegevens van 3 maanden en 12 maanden te laat. Uitsluiting van eigendom is een laatste redmiddel en wordt gedaan door een procedure voor de rechter te brengen als de terugbetaling van de schuld in deze omstandigheden nog steeds te laat is. Zelfs als u volledig aan schulden ontsnapt, hoeveel rente zult u op uw rug dragen? Er is misschien geen manier om te ontsnappen, behalve door de samenleving te verlaten en alles achter te laten.

Wanneer de terugbetaling van de schuld te laat is

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!