Verlies van verjaringstermijn en afstand van verjaringstermijn

De verjaringstermijn bepaalt afstand en verlies. Wanneer u de verjaringstermijn voor het innen van terugbetalingen meetelt, moet u de voorwaarden van beide kennen. Het Burgerlijk Wetboek bepaalt dat u niet mag beloven het verjaringrecht niet uit te oefenen op het moment van de overeenkomst. Met andere woorden, afstand doen van de verjaringstermijn is een onwettige handeling door een belofte aan de andere partij te doen om geen gebruik te maken van het verjaringrecht. Dit is een wet om de lener te beschermen en te voorkomen dat de zwakte van de positie wordt gebruikt op het moment van het contract. Als dit artikel echter in de tegenovergestelde richting wordt geïnterpreteerd, kan van de voordelen van de verjaringstermijn worden afgezien nadat de verjaringstermijn is voltooid. In tegenstelling tot verlating, betekent verlies van de verjaringstermijn dat de verjaringstermijn niet verloopt, zelfs niet nadat vele jaren zijn verstreken. Met andere woorden, u moet uw schuld nog steeds terugbetalen. Zelfs als de verjaringstermijn is vastgesteld, gaat het recht op de verjaringstermijn verloren als u de terugbetaling accepteert of instemt met de terugbetaling. Er is een reden voor het verlies van de verjaringstermijn, en hoewel ik bereid was te betalen voordat de verjaringstermijn werd vastgesteld, zou het tenietgaan van de schuld claimen door te weten dat de verjaringstermijn werd vastgesteld, de verwachtingen van de andere partij teleurstellen. Het hangt af van het idee dat het in strijd is met de manier van verouderen. Een verjaringstermijn zodra er afstand van is gedaan, wordt niet langer toegepast. Dat is het grote verschil tussen verlating en verlies. Het aantal dagen kan opnieuw worden geteld als het opnieuw wordt ingesteld vanwege het verlies van de verjaringstermijn.

Verlies van verjaringstermijn en afstand van verjaringstermijn

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!