Voorzorgsmaatregelen bij het terugbetalen van het verzilveren van kaarten

Door een plotseling ongeval of plotselinge nood is de maandelijkse aflossing mogelijk niet zoals verwacht. Men kan zeggen dat hoe langer de periode, hoe waarschijnlijker het is dat deze zich voordoet. Vooral als u gedurende een lange periode blijft terugbetalen, kan het zijn dat u door een plotselinge ceremoniële gelegenheid zonder geld komt te zitten, en misschien kunt u niet alleen in die maand terugbetalen. De eerste terugbetalingsmethode die op zulke momenten in je opkomt, kan zijn om geld te lenen van een ander verzilverend bedrijf om een ​​terugbetaling met een kaart te doen. Als u echter verschillende verzilveringsbedrijven gebruikt, verdient u rente voor elke afzonderlijke hoofdsom, waardoor het maandelijkse aflossingsbedrag moeilijk is. Als je eenmaal een kaart hebt gemaakt, kun je vanaf nu gemakkelijker lenen, dus het gebruik van leningen kan alleen maar toenemen. Het werkt misschien niet, maar u kunt het aflossingsbedrag voor de maand mogelijk aanpassen door met het verzilverende bedrijf te praten. Het is geen radicale aflossing, maar je kunt alleen rente betalen op de aflossingsdatum van de maand om voorbij de drukte te komen. Het is geen terugbetaling van het geleende geld, maar het is een legitieme methode om ze te laten wachten tot de volgende terugbetalingsdatum. Als u uw kaart op tijd laat incasseren, ontvangt u een herinneringsoproep. Het wordt genoemd in de naam van de verantwoordelijke persoon, dus het mag niet meteen thuis of op het bedrijf worden opgemerkt. Voorafgaand contact is zo belangrijk dat u niet kunt betalen, en u moet contact opnemen. Card verzilveren heeft een kredietbureau voor het delen van informatie en het bijhouden van terugbetalingsgegevens. Als “delinquentie” hier als “ongevalsinformatie” wordt geregistreerd, wordt deze 5 jaar bewaard. De registratievoorwaarde is voor degenen die 61 dagen of meer of 3 maanden of meer te laat zijn voor terugbetaling. Als u een “achterstallig” record heeft, kan uw krediet-, creditcard- of consumentenkredietscreening fout gaan. De procedure zelf zou gemakkelijk moeten zijn bij het huren en retourneren, maar om de een of andere reden lijken de benen bij het retourneren zwaarder te zijn dan bij het huren. Om veilig terug te betalen, kan het juist zijn om de wens te hebben om vervroegd terug te betalen.

Voorzorgsmaatregelen bij het terugbetalen van het verzilveren van kaarten

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!