Vreemde valuta geschikt voor swap

Er zijn verschillende valuta’s die geschikt zijn als u winst wilt maken met uw eerste Forex, koppig en swap. De valuta’s die door FX worden afgehandeld, verschillen per bedrijf, maar er zijn nogal wat soorten. Amerikaanse dollars, Britse ponden, euro’s, Australische dollars, Canadese dollars, Nieuw-Zeelandse dollars, enz. Komen veel voor. Er zijn veel andere gebieden, zoals de Turkse lira en de Zuid-Afrikaanse rand. De eerste keuze is een valuta met een hoge rente. Dit komt doordat hoe hoger de rente, hoe hoger de swaprente. De Australische dollar en de NZ-dollar zijn valuta’s met een hoge rente, dus voldoen ze aan deze voorwaarde. Als u echter een valuta koopt met een groot fluctuatiebereik, bestaat het risico dat het wisselkoersverlies niet te verwaarlozen wordt. Als u bovendien een valuta koopt uit een land waar het moeilijk is om marktinformatie in te voeren, kunt u het risico van een grote schommeling in de wisselkoers als gevolg van onverwachte binnenlandse omstandigheden niet over het hoofd zien, en er kan worden gezegd dat het een valuta is voor geavanceerde gebruikers. De aanbevolen valuta voor Forex-beginners is de Amerikaanse dollar. De Amerikaanse dollar is ‘s werelds belangrijkste valuta en heeft een grote impact op de valuta’s van de wereld, waardoor het gemakkelijk is om politieke en economische informatie te verkrijgen. Over swap-punten gesproken, het is niet zo’n hoge rente, maar het is tot op zekere hoogte opgenomen. De Amerikaanse dollar, Australische dollar en NZ-dollar hebben tot op zekere hoogte hoge rentetarieven en bevatten een bepaalde hoeveelheid informatie, dus ze zijn geschikt voor beginners van swapgroepen. In Forex zou u in feite een combinatie van meerdere vreemde valuta moeten hebben wanneer u streeft naar swaprentetarieven. Heb niet de vreemde valuta van één land, maar bezit meerdere soorten vreemde valuta, zodat u plotselinge schommelingen kunt weerstaan.

Vreemde valuta geschikt voor swap

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!