Snel toenemende bytes voor dagarbeid

Wil je een dagloner, dan kun je je inschrijven bij een uitzendbureau en een basisuitleg krijgen zodat je op het moment dat je wilt werken kennis kunt maken met een dagloner. Controleer telefonisch of per e-mail of je de dag ervoor een dagloner hebt en als er een baan is, ga dan naar de ontmoetingsplaats op de dag zelf. Roll calls van personeel dat naar de site gaat, worden daar beheerd. Als het geplande aantal mensen zich niet op deze ontmoetingsplaats verzamelt, kunnen we mensen verzamelen door de registranten van andere dagloners te bellen om het aantal mensen te evenaren. De Worker Dispatching Act werd van kracht in 1986, en een grote herziening van de Dispatching Act in 1999 introduceerde deregulering die uitzending door ongeschoolde arbeidskrachten en ter plaatse uitzending, zoals dagloners, mogelijk maakt. Dat heeft geleid tot het probleem van uitbreiding van de huidige dagdienst en deeltijdbanen voor dagarbeid. Het Japanse uitzendsysteem voor werknemers is het laagste ter wereld wat betreft de bescherming van werknemers. Onlangs zijn er oproepen gedaan om de werknemersbeschermingswetten van andere landen na te bootsen om deze te verbeteren. Tegen de achtergrond van de snelle toename lijken maar weinig mensen echt tevreden te zijn met dagarbeid. Er moeten veel mensen zijn die terughoudend zijn om in deeltijd als dagloner te blijven werken, omdat ze niet vlot van baan kunnen veranderen en geen voltijdse werknemer kunnen worden omdat ze van plan zijn zich aan te sluiten. Sommige jonge mensen hebben om de een of andere reden hun ouders verlaten, of sommigen zijn misschien uit hun appartement geëvacueerd zonder huur te betalen vanwege herhaaldelijk en onstabiel werk. Op deze manier worden veel mensen gedwongen om in deeltijd als dagloner te werken en in moeilijke situaties te werken.

Snel toenemende bytes voor dagarbeid

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!