Schoolgeld en de rol van leningen

Is er een onderwijslening nodig? Idealiter zou u uw onderwijskosten beetje bij beetje moeten besparen vanaf de geboorte van het kind. Welke richting u ook uitgaat, hoeveel geld moet u voorbereiden om voldoende onderwijs te krijgen? Het meest voorkomende antwoord op de vragenlijst over hoeveel u wilt voorbereiden om voor één kind naar school te gaan, was ongeveer 5 miljoen yen. Als ik me voorbereid op de kosten van afstuderen aan de universiteit, zou ik graag ongeveer de helft van de kosten van het instromen aan de universiteit willen hebben. De kosten van het onderwijs en het studentenleven variëren sterk, afhankelijk van de universiteit waar je naar toe gaat. Het goedkoopste patroon is om vanuit huis naar een nationale universiteit te gaan, wat ongeveer 5 miljoen yen kost. Als je van buiten je huis naar een particuliere universiteit gaat, kost het je 10 miljoen yen gedurende 4 jaar. Met andere woorden, je moet 2,5 miljoen tot 5 miljoen yen besparen, dat is de helft van de kosten gedurende 4 jaar. Deze schatting kost één kind, dus als u twee of drie kinderen heeft, moet u zich op elk kind voorbereiden. Het is raadzaam om de toegangsprijzen voor scholen en de onderwijskosten voor de kindertijd en leerplicht te betalen met maandinkomen en bonussen in plaats van met spaargeld en schoollening. Als het geld dat op dit moment al is bespaard, wordt gebruikt als educatieve uitgaven, zal de toekomst niet doorgaan. Op het moment van de basisschool, de middelbare school en de middelbare school kun je echter voor een privéschool kiezen, of je hebt misschien geen andere keuze dan een lening af te sluiten omdat je maandelijks inkomen wordt afgesneden vanwege een tekort. Als je het je niet kunt veroorloven om door een onverwachte gebeurtenis naar school te gaan, of als je niet zoveel kunt sparen als je wilt, kan het zijn dat je een schoollening gebruikt.

Schoolgeld en de rol van leningen

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!