Forexmarkt en Forexmarkt

Vreemde valuta is een methode om valuta tussen landen uit te wisselen zonder rechtstreeks valuta te wisselen. U kunt waardepapieren zoals cheques en wissels gebruiken voor de afwikkeling in plaats van contant geld. Forex wordt afgekort als “gaitame”, maar dit is een afkorting voor de lezing “gaikokukase”. Het is een regel om de valuta van het ene land en het andere te wisselen tegen een met elkaar overeengekomen vaste ratio. De wisselkoers waartegen valuta’s worden verhandeld, is in de loop van de tijd veranderd. Momenteel wordt het systeem van zwevende wisselkoersen aangenomen, maar een tijdlang werden transacties uitgevoerd onder het systeem van vaste wisselkoersen. Vanwege het zwevende wisselkoerssysteem is de wisselkoers momenteel constant in beweging. In tegenstelling tot de Tokyo Stock Exchange, is het een valutamarkt waar de handel in vreemde valuta plaatsvindt, maar het bestaat fysiek niet. Interbancaire transacties tussen deviezenbanken worden gekocht en verkocht via telefoonlijnen en internetlijnen. Met andere woorden, de valutamarkt is een conceptuele markt. De valutamarkten in Tokio, New York en Londen zijn zo groot dat ze de drie grootste markten ter wereld worden genoemd en hebben een grote impact op de wereldeconomie. Een dag op de Forex-markt begint wanneer de Nieuw-Zeelandse markt om 6.30 uur Japanse tijd begint (7 uur in de winter). Daarna gaan markten zoals Sydney, Singapore en Londen een voor een open en eindigt de markt de volgende dag om 6 uur (7 uur in de winter). Met andere woorden, de forexmarkt is altijd open in sommige landen over de hele wereld, en tegen de tijd dat er een sluit, zal het weer een open tijd zijn. Daarom wordt de markt nooit slapen genoemd.

Forexmarkt en Forexmarkt

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!