Beoordeling van winkelleningen

Het is een winkellening die het aanvragen en verwerken gemakkelijk maakt, maar je kunt er pas gebruik van maken als je slaagt voor het examen. Dit is essentieel zolang u met geld te maken heeft. Wat zijn de criteria om te slagen voor het examen? Als algemeen uitgangspunt moet u een volwassene zijn met een vast inkomen. Daarnaast wordt ook het aantal leningen bij andere bedrijven gecontroleerd. Dit is informatie zoals of andere financiële instellingen caching gebruiken en hoeveel ze in totaal gebruiken. Wie al een lening heeft ter grootte van de helft van zijn jaarinkomen, zal moeite hebben met slagen voor het examen. Ook de aan- of afwezigheid van een achterstallige anamnese wordt onderzocht. Is er tot dusver een probleem met de aflossingshouding van het geld dat door de financiële onderneming is geleend, of is er een achterstallige betaling? Als u vaak te laat bent met betalen, bent u in het nadeel. In het bijzonder, als de periode van achterstalligheid een bepaalde periode overschrijdt, worden de naam en het record van de achterstallige persoon achtergelaten als ongevalsinformatie bij het kredietbureau. Omdat het belangrijk is om een ​​vast inkomen te hebben in de screeningcriteria, is het voor niet-reguliere deeltijders en werklozen vrij moeilijk om te slagen voor de screening van dure koopleningen. Als u een fout maakt in uw telefoonnummer of adres, heeft u een lening aangevraagd met een fictief adres of telefoonnummer en wordt het moeilijk om het examen te halen vanwege kredietproblemen. Als u zich aanmeldt via internet, heeft u de neiging om het te verzenden met de verkeerde inhoud erin geschreven, dus controleer dit zorgvuldig. U kunt gebruik maken van een kooplening als u verschillende screeningsvoorwaarden opruimt en de screening doorstaat. Houd er rekening mee dat als u het examen niet haalt, u geen gebruik kunt maken van de winkellening van het bedrijf.

Beoordeling van winkelleningen

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!