Bedrijfskwalificatie van schadeverzekeraar

De eerste kwalificatie die vereist is om een ​​administratieve baan bij een schadeverzekeraar te krijgen, is de kwalificatie schadeverzekeraar. Het meest elementaire onderdeel van de kwalificatie voor een schadeverzekeraar. Hoe hoger de specialiteit, hoe hoger het type kwalificatie. Ook als u deze kwalificatie niet heeft, kunt u kantoorwerk krijgen bij een schadeverzekeraar. Het lijkt erop dat veel schadeverzekeringsmaatschappijen kwalificaties nodig hebben voor aanwervingsvoorwaarden omdat ze onmiddellijk arbeidskrachten willen. Artikel 276 van de Insurance Business Law bepaalt dat kwalificaties vereist zijn om schadeverzekeringen aan te vragen. Dat betekent dat je na in dienst te zijn genomen bij een schadeverzekeraar zonder een kwalificatie kantoorwerk te hebben, zeker een kwalificatietoets gaat afleggen omdat het de bedoeling is van de maatschappij. Voorheen was de General Insurance Association of Japan betrokken bij de kwalificaties voor kantoorwerk van de schadeverzekeringsvereniging, dus de kwalificaties zelf waren voor alle bedrijven gemeenschappelijk. Elk bedrijf voert momenteel echter kwalificatietests uit. Andere kwalificaties dan de kwalificaties van advocaten in schadeverzekeringen verschillen per bedrijf, dus het is beter om dit bij elk bedrijf te doen. Doe je een kantoorkwalificatie-examen bij een schadeverzekeraar, dan is het examen zelf niet zo moeilijk. Het examen is niet moeilijk als je daadwerkelijk elke dag als schadeverzekeraar werkt. U kunt het doorgeven door de tekst van de verzekeringsmaatschappij te lezen. In het verleden, nadat u de kwalificatie had behaald, bleef de kwalificatie schadeverzekeringsadvocaat hetzelfde. Het systeem is nu aangepast naar een verlengingssysteem van vijf jaar, waardoor je het verlengingsexamen elke vijf jaar herhaaldelijk moet afleggen.

Bedrijfskwalificatie van schadeverzekeraar

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!