Soorten schoolleningen

Leningen voor openbaar en particulier onderwijs zijn verschillend van aard. Kenmerkend voor overheidsleningen is dat ze een vaste rente en een lage rente hebben. Onderhandse leningen hebben relatief losse inkomensbeperkingen, leningplafonds en gebruiksbeperkingen, maar garantievergoedingen en rentetarieven zijn hoger dan openbare leningen. De campagne met preferentiële rentetarieven wordt echter afhankelijk van het seizoen gehouden voor leningen aan particuliere scholen, dus het doel is van de herfst tot de lente. De officiële versie van de onderwijslening is de algemene onderwijslening. Dit wordt gefinancierd door de Japan Finance Corporation. Daarnaast zijn er leningen voor pensioenonderwijs die worden afgehandeld door pensioenverenigingen in elke prefectuur en postleningen die worden afgehandeld door postkantoren. De doelgroep zijn ouders van studenten en er zijn beperkingen op het gezinsinkomen en andere factoren. Het kan niet alleen worden gebruikt voor universiteits-, graduate school- en junior college-uitgaven, maar het is ook goedgekeurd voor gebruik in onderwijsinstellingen zoals middelbare scholen, beroepsscholen, voorbereidende scholen, middelbare scholen van scholen voor speciaal onderwijs en andere ontwikkeling van beroepsvaardigheden scholen. Afhankelijk van het jaarlijkse gezinsinkomen zal tot 2 miljoen yen worden gefinancierd. Leningen voor particulier onderwijs zijn er in een verscheidenheid aan producten van lokale banken en arbeidsbanken. Onderhandse leningen hebben een limiet van ongeveer 3 miljoen yen of minder, en er zijn veel soorten met losse beperkingen. Rentetarieven zijn ook variabel en vast, en aflossingsplannen en onderpandinhoud variëren afhankelijk van het product. Bij het nemen van rentevoordelen houden sommige banken rekening met de transacties die ze met hun algemene rekening hebben gedaan. Bij het bepalen van de limiet lijkt het erop dat we de gebruiksstatus van andere leningen, autoleningen en verzilveringsstatus kunnen bekijken.

Soorten schoolleningen

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!