Terugbetaling van verzilverde kaart

In de afgelopen jaren is het verzilveren gemakkelijker geworden, en het lijkt erop dat het verzilveren van kaarten vaak moeilijk is. Houd er rekening mee dat u geld heeft geleend. Zelfs als het gemakkelijk verkrijgbaar is, is het niet uw eigen geld. Geef niet meer uit dan uw inkomen en gebruik verzilveringen zonder optimisme over de in- en uitstroom van geld. Voor aflossen met een kaart kunt u de aflossingsdatum instellen wanneer u leent. De manier van beslissen verschilt per bedrijf en er zijn plaatsen waar u vrij kunt kiezen uit vaste datums en plaatsen die u opgeeft. In principe is de terugbetaling van de kaart één keer per maand. Het staat echter niet absoluut één keer per maand vast en u kunt het twee of drie keer terugbetalen. Aflossen van de kaart is mogelijk op andere dagen dan de betaaldatum. Als u minder wilt betalen, kunt u de rente verminderen door zo snel mogelijk terug te betalen. Maar als u meer dan twee weken voor de aflossingsdatum van de kaart afbetaalt, moet u ook op de aflossingsdatum van die maand terugbetalen. Als de aflossingsdatum voor de maand 30 dagen is en u betaalt op de 1e tot en met de 15e terug, moet u op de 30e terugbetalen. Als u de aflossing op de 16e t / m 29e doet, vindt de aflossing op de 30e niet plaats. Pas op dat u zich niet haast en te veel retourneert, anders kunt u niet terugbetalen.

Terugbetaling van verzilverde kaart

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!