Rentetarieven van Sarakin-dealers

Het eerste dat u moet controleren bij het gebruik van Sarakin, zijn de rentetarieven. Als u een lening krijgt zonder te weten hoe de rente stijgt, zult u misschien verbaasd zijn over het onverwachte bedrag dat u moet terugbetalen. De rente op een geldlening zijn de kosten van het lenen van geld. De gebruiker moet het geleende geld terugbetalen door de rente berekend door de gecontracteerde rentevoet bij de hoofdsom te tellen. De rentetarieven worden bepaald door elk financieel bedrijf en kunnen variëren afhankelijk van de limiet en het leendoel. De wet stelt een bovengrens vast volgens de Investeringswet en de Wet op de rentebeperking. Het maximale rentetarief is 29,2% zoals bepaald in de investeringswet, en overtreders krijgen een boete van maximaal 10 miljoen yen of een gevangenisstraf van maximaal 5 jaar. Grote financiële bedrijven hebben cijfers vastgesteld van net onder de 29%. Vanwege het probleem van het verschil tussen de cijfers bepaald door de Investeringswet en de Wet op de rentebeperking, is de bovengrens van het rentetarief verlaagd tot 20%. De specifieke verlaging zal drie jaar na de herziening van de wet plaatsvinden en de rentevoet zal de komende twee jaar oplopen tot 25,5%. Bij het gebruik van consumentenfinanciering is het noodzakelijk om van tevoren enigszins op de hoogte te zijn van het rentestelsel. Hoe langer u de tijd instelt om de aflossing te voltooien, hoe hoger de rente. Als u bijvoorbeeld 1 miljoen yen leent en alles in één keer betaalt, en als u elke maand 30.000 yen terugbetaalt, zal het uiteindelijke bedrag dat u betaalt heel anders zijn. Als je het een jaar later allemaal in één keer teruggeeft, is het 1,29 miljoen euro, maar als je het elke maand betaalt, duurt het bijna zes jaar, is de rente hoog en is het uiteindelijke bedrag 2.079.000 yen.

Rentetarieven van Sarakin-dealers

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!