Mensen die gemakkelijk te lenen zijn met consumentenfinanciering

Bij het onderzoek naar consumentenfinanciering is het een belangrijk uitgangspunt dat “mannen en vrouwen ouder dan 20 jaar met een stabiel inkomen” het eerste belangrijke uitgangspunt zijn. Bij het bepalen van de leengrens wordt ook rekening gehouden met leeftijd, beroep, jaarinkomen, etc.. Bij het onderzoek wordt eerst het kredietbureau verwezen. Voor persoonlijke contract- en aflossingshistorie maken we gebruik van het kredietinformatiebureau waarbij de verzilverende kredietmaatschappij is aangesloten. Of je een geschiedenis hebt met het gebruik van caching of dat je al hebt terugbetaald, het blijft achter. Mensen die consumentenfinanciering voor nul of slechts een paar keer hebben gebruikt en geen probleem hebben met hun aflossingshouding, zijn waarschijnlijk te vertrouwen. Ambtenaren, kantoorpersoneel en beroepen met een laag verloop zijn gemakkelijk te slagen voor het examen en kunnen gemakkelijk worden geleend. Belangrijk is of het inkomen hoog is en of het wel of niet stabiel is, en in die zin wordt de hoge anciënniteit geëvalueerd. Degenen die niet slagen voor het examen, zijn degenen van wie wordt aangenomen dat ze niet in staat zijn tot terugbetaling, zoals werklozen. Andere mensen die eerder slagen voor het examen, zijn degenen die met hun gezin in hun eigen huis wonen. Dit komt omdat zulke mensen hun terugbetalingen vaak niet opgeven en ze teruggeven zonder weg te rennen. Consumentenkrediet kiest degene die bij zo’n screening leent, maar dat wil niet zeggen dat je niet kunt lenen omdat het niet aan de voorwaarden voldoet. Er zijn leningen voor vrouwen en leningen voor studenten, en de screeningcriteria diversifiëren, dus het is een goed idee om hier en daar de consumentenfinanciering te controleren.

Mensen die gemakkelijk te lenen zijn met consumentenfinanciering

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!