Wat is een zwarte lijst voor het screenen van leningen?

Als je een kooplening gebruikt, is er een keuring, maar er zijn ook mensen die de lening keuring helemaal niet hebben. Er is een zogenaamde zwarte lijst in de wereld van verzilveren, maar zolang deze een naam heeft, kun je geen gebruik maken van een lening. In tegenstelling tot de algemene afbeelding die aan woorden is gekoppeld, is een zwarte lijst geen zwarte lijst met de namen van gevaarlijke mensen op een rij. Het is een informatielijst van kredietbureaus die mensen registreert die een bepaalde periode te laat zijn gekomen met het aflossen van een lening of die na een bepaalde periode na de aflossingsdatum nog niet hebben betaald. Er wordt een betalingsachterstand van 3 of 12 maanden bijgehouden als informatie die het onderscheidt van normale vertragingen bij de terugbetaling. In technische termen wordt deze informatie op de zwarte lijst bewegingsinformatie, informatie over ongevallen, informatie over vertragingen enz. Genoemd, maar deze worden gewoonlijk zwarte informatie genoemd en deze lijst wordt een zwarte lijst genoemd. Zolang uw naam op deze zwarte lijst staat, is het waarschijnlijk niet mogelijk, hoeveel u ook een kooplening wilt afsluiten. Een vertraagde betaling betekent niet dat u onmiddellijk op de zwarte lijst komt te staan, maar als de betaling meer dan 3 maanden wordt vertraagd vanaf de vaste aflossingsdatum, blijft het achter als achterstallige informatie, zelfs als u de inning uiteindelijk afbetaalt. Ik zal het doen. Als uw naam eenmaal op de zwarte lijst staat, zal deze gedurende vijf jaar niet verdwijnen, zelfs niet als u een behoorlijke terugbetaling doet. En gedurende deze tijd zal het onderzoek naar leningen zoals hypotheken en koopleningen niet slagen. Een lening zal niet worden gebruikt tenzij deze slaagt voor het examen, en zolang de ongevalsinformatie wordt vermeld bij het kredietinformatiebureau, zal het examen niet slagen. Het is erg moeilijk om in deze tijd een lening te krijgen. De impact van een zwarte lijst is zo groot dat geen enkele lening kan worden gebruikt voor het toekomstige consumentenleven. Denk goed na bij het winkelen met een winkellening, zodat je niet onverwachts informatie over ongevallen krijgt.

Wat is een zwarte lijst voor het screenen van leningen?

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!