Onderzoek van bankgerelateerde verzilvering

Om een ​​lening te krijgen van een verzilveringsbedrijf, moet u slagen voor bepaalde door het bedrijf vereiste screenings. De screening zal bepalen of het gewenste geleende bedrag van de persoon terugbetaalbaar is. Nog niet zo lang geleden was het een zwak punt van bank-based cashing dat het onderzoek te lang duurde. Tegenwoordig zijn er echter producten op de markt die korte termijn examens verkopen, en At-Loan en Mobit geven binnen enkele seconden resultaten. We spannen ons ook in voor bankgerelateerde verzilvering, zoals snelle onderzoeksresultaten. Controlepunten voor het onderzoek zijn leeftijd, leeftijd, wat voor soort bedrijf en hoeveel jaar je hebt gewerkt. Als richtlijn voor het wel of niet bezitten van een huis en of je een echtgenoot of kinderen hebt, moet je minimaal twee jaar hebben gewerkt om een ​​bij de bank aangesloten geldlening te krijgen. Wat verzilverende bedrijven zoeken, is of ze een stabiel inkomen hebben, en wat ze zoeken in termen van werkgelegenheid en dienstjaren is een stabiliteitscontrole. Met andere woorden, of het maandinkomen al dan niet stabiel is, is het onderwerp van het onderzoek, en niet of het jaarinkomen gewoon hoog is of niet. Daarnaast wordt gekeken of u al eerder gebruik heeft gemaakt van consumentenkrediet of dat de terugbetaling niet wordt vertraagd. Als u in het verleden te laat hebt afgelost of als u leningen hebt van meerdere verzilverende bedrijven, zal het erg moeilijk voor u zijn om te slagen voor het bankexamen.

Onderzoek van bankgerelateerde verzilvering

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!