Voorzorgsmaatregelen voor beginnende FX

Zelfs als u geen beginner bent, maakt u zich zorgen over wisselkoersschommelingen die worden veroorzaakt door de plotselinge depreciatie van de yen en de appreciatie van de yen. Natuurrampen zoals aardbevingen, tsunami’s en droogtes hebben ook invloed op de wisselkoersen. Schommelingen in wisselkoersen als gevolg van plotselinge natuurrampen kunnen niet worden voorspeld, hoe hard u ook uw best doet. Zelfs als u doorgaat met studeren, zult u, als u niet het vermogen verwerft om de toekomst te kennen, niets weten over natuurrampen en zult u de wisselkoers niet perfect kunnen voorspellen. Vanzelfsprekend zijn beginnende Forextraders niet in staat om geavanceerde mentale training te volgen, zoals het handhaven van een normale geest, vanwege de plotselinge appreciatie en depreciatie van de yen. Zelfs als u denkt dat u eraan gewend bent, kan de sterke stijging en daling in de loop van de jaren zich het volgende moment voordoen. Er is absoluut geen financiële markt. Er is ook een risico op een impulsieve reactie op basis van het momentum en het kortstondige oordeel ter plaatse. Om het risico van de handel in vreemde valuta te beheersen, uitgaande van de situatie op de financiële markt zoveel mogelijk, laten we stevig een verliesverlaging (stop loss) doorvoeren. Het oordeel gaat mis als u een groot niet-gerealiseerd verlies heeft. Stop loss is een order die automatisch het verlies bevestigt wanneer het ongerealiseerde verlies een bepaalde waarde bereikt. Zelfs als u denkt dat u het moet opgeven en genoegen moet nemen wanneer het ongerealiseerde verlies XX miljoen yen bereikt, zijn er sommige mensen die eindigen met een te groot ongerealiseerd ongerealiseerd verlies. Het wordt vaak over het hoofd gezien in Forex voor beginners, maar het is belangrijk om niet meer te verliezen dan winst te maken. Het engste is dat u het zich niet kunt veroorloven om uw activa in Forex opnieuw te laten groeien, omdat u geen stop-loss hebt ingevoerd. Er is niets dat u kunt doen zonder de directeur om de kans te grijpen. Voor beginners moet je voorkomen dat je een enkele fout maakt die te groot en onherstelbaar is. Laten we daarom anticiperen op het ergste en actie ondernemen.

Voorzorgsmaatregelen voor beginnende FX

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!