Netto voorraadrisico

Het is een nettovoorraad die alleen maar goede punten lijkt te hebben, maar er zijn enkele punten waar u op moet letten. Er zijn unieke nadelen aan online aandelen, en ze bestaan ​​naast elkaar met het gemak van online aandelen, waardoor u overal en altijd kunt handelen. Zeker als u nieuw bent bij online aandelen, wees u dan bewust van de risico’s en probeer ze te vermijden. Een veelvoorkomend voordeel van online aandelen is dat computers de transactiestroom uitvoeren. Als de computer van het effectenbedrijf het echter niet meer doet, kan het geen orders verwerken. Online handelen in aandelen is niet moeilijk, maar door de eenvoud is het voor beginners gemakkelijk om onbedoelde fouten te maken bij het bestellen. Zolang de cijfers kunnen worden verwerkt, verwerkt de computer de ongebruikelijke bestellingen zoals ze zijn en voert deze onmiddellijk uit. Er is geen probleem als u de fout kunt opmerken in de fase van het bevestigingsscherm, maar de bediening van het bevestigingsscherm is eenvoudig. Ook al voelde ik me ongemakkelijk, als ik zoals gewoonlijk een transactiebestelling plaatste, toen ik plotseling merkte dat het allemaal voorbij was. Als u de transactie zelf voor het scherm kunt voltooien, heeft u de neiging om het gevoel van het verplaatsen van geld te elimineren. Het is gemakkelijk om online aandelen te kopen en verkopen alsof u een spel speelt. Ik wil online aandelen kopen en verkopen met een duidelijk bewustzijn.

Netto voorraadrisico

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!