Zelffaillissementsprocedure

Hoe moet de eigenlijke procedure worden uitgevoerd in geval van zelffaillissement? Het duurt ongeveer 4 maanden tot 6 maanden voordat tot de vrijstelling is besloten. Dit is de periode vanaf de aanvraag van het persoonlijk faillissement. Allereerst is het, voordat u met de procedure begint, nodig om informatie te verzamelen, zoals het saldo van de schuld, een aanvraag voor zelffaillissement voor te bereiden en de documenten voor te bereiden die bij de indieningsdocumenten moeten worden gevoegd. Zodra u over de nodige documenten beschikt, kunt u een faillissementsaanvraag indienen bij de districtsrechtbank. Het zal de rechtbank zijn die bevoegd is voor het adres waar indiener woont. Ik zal na ongeveer een maand voor de rechtbank verschijnen. Wanneer u verschijnt, zal de rechter u vragen waarom u insolvent bent geworden. Enkele dagen na het verschijnen zal een faillissementsbesluit worden genomen en zal de rechtbank elke schuldenaar op de hoogte stellen. Elke schuldeiser zal ongeveer twee weken later in het officiële bulletin worden gepubliceerd. Van daaruit zal het faillissement ongeveer twee weken later worden bevestigd. Het vrijstellingsonderzoek en het kruisverhoor zullen ongeveer een maand later plaatsvinden, wanneer u voor de derde keer voor de rechtbank verschijnt. Het vrijstellingsbesluit wordt ongeveer een maand of langer na de rechtbank genomen. De aankondiging zal ongeveer twee weken later worden gedaan vanuit het officiële bulletin. De vrijstelling wordt na circa 2 weken bevestigd. Dit zal de schuld kwijtschelden.

Zelffaillissementsprocedure

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!