Bij het herfinancieren van een hypotheek met een lange termijn vaste rente

Hoe u uw hypotheek herfinanciert, hangt af van uw individuele geval. De noodzaak van herfinanciering en de ideale vorm zullen afhangen van het terugbetalingsplan en de vooruitzichten voor de toekomst van het gezin. Voor huishoudens die aan de volgende voorwaarden voldoen, is het makkelijker om af te lossen als je een hypotheek afsluit tegen een vaste rente. Dit is het geval als het gezinsinkomen niet significant verandert, bijvoorbeeld als de man werkt voor een bedrijf met een stabiel inkomen en het kind ook doorgaat naar een landelijke openbare school. Vaste rentetarieven worden ook aanbevolen voor degenen die niet van plan zijn hun spaargeld te verhogen en onmiddellijk af te betalen. Voor degenen die hun leven zullen veranderen als gevolg van baanwisselingen, onafhankelijkheid of huwelijk in de toekomst, is het beter om minder fluctuatiefactoren te hebben. Voor deze mensen is herfinanciering naar een hypotheek met een vaste rente, die minder gevoelig is voor het risico van renteschommelingen, aan te bevelen. Ook voor degenen die in de toekomst waarschijnlijk inkomen zullen verliezen, is er een methode om het aflossingsbedrag van de hypotheek pas aan het begin te verhogen en vervolgens de maandelijkse lasten geleidelijk te verminderen. Dit is het geval als een van de stellen van plan is hun baan op te zeggen of van baan wil veranderen zodra het ouderschap begint. Als het herfinancieren van een hypotheek uw totale aflossingsbedrag kan verlagen, moet u rekening houden met degenen die in de toekomst waarschijnlijk meer zullen uitgeven vanwege zakelijke relaties zoals kinderopvang en langdurige zorg. Koopt u een huis voordat of nadat u een kind gaat opvoeden, dan geeft u in de eerste helft van de hypotheekaflossing door de effecten van kinderbijslag en de vooruitzichten voor inkomen en uitgaven in de eerste helft van de hypotheek veel geld uit. is meestal onduidelijk. Daarom is er ook een methode voor herfinanciering naar een hypotheeklening van het type met vaste rente en vervolgens een hypotheek van het type met variabele rente voor 10 jaar totdat de opvoeding is geregeld en het huishouden het zich kan veroorloven. Verandering van de rentevoorwaarden van een hypotheek door herfinanciering zal de beslissing nemen om al dan niet een betrouwbaar toekomstperspectief te maken.

Bij het herfinancieren van een hypotheek met een lange termijn vaste rente

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!