Problemen in landen met hoge swaprentes

Het verkopen van valuta’s met een lage rente en het kopen van valuta’s met een hoge rente is de basis voor het verkrijgen van swaprentetarieven. Zolang de nationale rentetarieven niet veranderen, zullen swappunten niet significant veranderen. Dit komt doordat swap-punten worden gegenereerd door het renteverschil. We verkopen voornamelijk Japanse yen en kopen vreemde valuta, dus als de rente op de Japanse yen stijgt, zal de swaprente op elke valuta dalen. Zelfs als u swappunten gebruikt om een ​​bepaald jaarlijks rentetarief te berekenen, zal het toekomstplan veranderen als het renteverschil tussen Japan en andere landen verandert als gevolg van een plotselinge stijging van de rentetarieven. En als u alleen een valuta met een hoge rente nodig heeft, werkt dat niet. Landen met hoge rentetarieven hebben redenen voor hoge rentetarieven. Naast een hoog groeipotentieel zijn er nog andere redenen voor hogere rentetarieven. Het is mogelijk dat het land een hoog landenrisico heeft, wat de mate van risico van het speculatieve land aangeeft, en dat de valuta een hoge inflatie heeft en de werkelijke geldwaarde daalt. In een land met een hoge inflatie neigt de monetaire waarde zelf vaak te dalen, dus het risico bestaat dat de yen onvermijdelijk zal stijgen en de verliezen zullen toenemen. Bovendien, zelfs bij valuta’s met hoge rentetarieven, zal de wisselkoers met een klein beetje fluctueren als de totale hoeveelheid geld die op de markt circuleert klein is. Met andere woorden, wisselkoersschommelingen zijn vrij klein en we moeten op zoek naar een stabiele valuta. Als u in Forex vreemde valuta heeft, kunt u elke dag swappunten krijgen zonder iets te doen, maar laten we het minimale risico beheren. Laten we dan eens nadenken over het concept van de operatie, waarvoor u dit ruilpunt wilt verhogen en hoeveel u uiteindelijk wilt verdienen.

Problemen in landen met hoge swaprentes

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!