Over het uitsterven van schulden

Het vervallen van een recht dat optreedt wanneer een aandoening lang duurt en de situatie gedurende een lange periode niet verandert, wordt verjaringstermijn genoemd. In burgerlijke zaken zijn er statuten voor verwerving en uitroeiing, en in strafzaken zijn er vervolgingsstatuten en strafstatuten. Hiervan maakt het zogenaamde extinctie-verjaringstermijn de terugbetaling van de schuld verjaringstermijn. De verjaringstermijn wordt op verschillende andere situaties toegepast en ook de verjaringstermijn voor moord is op dit systeem gebaseerd. Wanneer zorgt de vergrijzing ervoor dat de door de verzilverende lening geleende schuld verdwijnt? De financieringsstatuten zijn gebaseerd op de datum waarop u beloofde uw schuld terug te betalen of de datum waarop u de aflossing deed, en vijf jaar of langer na die datum wordt aan de voorwaarden voldaan. Als de schuld vanwege de verjaringstermijn verdwijnt, kan de financiële onderneming geen aanspraak maken op terugbetaling. Pas nadat vijf jaar zijn verstreken zonder enig verzoek om terugbetaling van de schuldeiser en geen terugbetaling door de schuldenaar, zal aan de voorwaarden voor het kwijtschelden van de schuld door verjaringstermijn worden voldaan. Als u het echter verlaat zonder iets te doen, wordt de verjaring van de schuld niet vastgesteld. Het uitstervingsstatuut voor het schuldstatuut is alleen effectief door de andere partij duidelijk te vertellen dat het uitstervingsstatuut wordt gebruikt. Bovendien wordt de verjaringstermijn voor het blussen van een schuld als opgeschort beschouwd als aan bepaalde voorwaarden is voldaan, en keert de berekening van het aantal dagen terug naar de trekking. Als u van plan bent gebruik te maken van de schuldsaneringsregeling, houd er dan rekening mee dat dit niet wettelijk is als u actie onderneemt om toe te geven dat u een schuld heeft (reageert op een terugbetalingsverzoek) of als u een procedure start.

Over het uitsterven van schulden

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!