Streven naar het leven van FX-swap

Er zijn nogal wat mensen die wensen dat ze hun dagelijks leven konden leiden met alleen maar ruilwinsten. Er zijn veel mensen die levensonderhoud willen verdienen door alleen vreemde valuta in FX aan te houden, maar is er een haalbaar plan? Sommige van de mensen die Forex beheren, worden swapgroepen genoemd. We zullen doorgaan met het verzamelen van swappunten, ongeacht niet-gerealiseerde winsten en verliezen als gevolg van prijsbewegingen. Koop bijvoorbeeld $ 20.000. We zullen veel activa inzetten om marktschommelingen op de lange termijn te kunnen weerstaan. Als de swaprente 160 yen is, verdient u dagelijks 320 yen en maandelijks 9.600 yen. Wat echter moet worden vermeden bij het aannemen van langetermijnbezit, is een verliesverlaging die optreedt wanneer het niet-gerealiseerde verlies te groot wordt. Als tegenmaatregel is het oké om veel activa in te zetten en te dalen tot ongeveer 90 yen per dollar. Mensen hebben verschillende meningen over hoeveel marktschommelingen er kunnen optreden, maar er moet van tevoren beleid worden opgesteld. In Forex kunt u de swaprente verhogen door het bedrag aan fondsen te verhogen en meer vreemde valuta te kopen. Uiteindelijk wordt de swaprente elke dag met 10.000 yen verhoogd in plaats van met 10.000 yen elke maand. Als je veel geld hebt, kun je veel inkomen verdienen door alleen punten te ruilen.

Streven naar het leven van FX-swap

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。

CAPTCHA


トップへ戻る
error: Content is protected !!